Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vreme RECE și ninsori în România: Meteorologii au anunțat prognoza pentru începutul săptămânii

www.realitatea.net
ninsoare, zăpadă, frig

Astăzi, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 …-1 grad in depresiuni şi în nordul Moldovei și 5 grade la Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare în Oltenia, Muntenia, local în Banat, Dobrogea și izolat în restul teritoriului. La munte temporar va ninge. Vântul va sufla slab și moderat. Luni, in Bucuresti, vremea va continua să se răcească. În jur de un grad dimineata si doar 2-3 grade la amiaza. Cerul va fi noros și trecător vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare.

În București, vremea va fi închisă. Cerul va fi noros şi temporar vor fi precipitaţii slabe, sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3...4 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 0 grade.

Citește și: Declaraţii ŞOCANTE ale unui viceprimar ALDE: Bătaie de joc într-o problemă vitală pentru societate

Marţi, vremea va fi ușor mai rece decât normal pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 grade la Suceava și 3 grade în vestul Olteniei (Drobeta 3 ). Cerul va avea înnorări temporare și vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, local în sudul țării și izolat în rest. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice. În Capitala, cerul va avea înnorări și temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 1...3 grade.

}n Bucure;ti, vremea se va menţine în general închisă, cu cer noros şi vânt slab. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă de -2...-1 grad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.