Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se redeschide Piața Sudului. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță: Va fi cea mai modernă și mai sigură piață agro-alimentară din România!

Primaria Sectorului 4
Piata Sudului

Piața Sudului se redeschide - anunțul a fost făcut de Primăria Sectorului 4, iar deschiderea oficială va fi făcută mâine de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță. ”Va fi cea mai modernă și mai sigură piață agro-alimentară din România!”, anunță în avanpremiera evenimentului edilul.

”Autorizată din punct de vedere al securității la incediu, complet refăcută, cu spații comerciale reconfigurate, Piața Sudului oferă acum condiții civilizate și de maximă siguranță pentru comercianți dar și pentru cei care se vor aproviziona din această zonă.

Urmare a lucrărilor de extindere și modernizare, vechea piață, devenită, de-a lungul anilor, un adevărat bazar și un punct al infracționalității chiar în centrul sectorului, s-a transformat într-un centru ultramodern cu multiple funcționalități (aprovizionare, socializare, relaxare), dotat la cele mai înalte standarde.”, se spune în comunicatul Primăriei Sectorului 4.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.