Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se reface Clanul Sportivilor: Fratele lui Mircea Nebunu, Vali, a fost eliberat din închisoare

Radu Pop
Facebook
Vali Nebunu

La data de 31 iulie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare emis de autoritățile române. Acesta a fost depistat într-un local din Portofino, Genova, transmit autoritățile. Este vorba despre Băluș Valentin Eugen zis “Vali Nebunu” - membru al gruparii “Clanul Sportivilor”, transmit sursele noastre.

„Pe numele acestuia, Tribunalul Arad a emis, la data de 20 octombrie 2021, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul SIRENE”, transmit autoritățile.

Conform informațiilor obținute de Stiripesurse.ro, Băluș Valentin Eugen a fost eliberat în această seară de poliția din Italia, iar pe numele său nu va mai fi dispusă măsura extrădării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.