Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A explodat o filială PNL: Scandal monstru cu excluderi, amenințări și ultimatumuri

Primarul municipiului Târgu-Jiu, liberalul Marcel Romanescu, i-a declarat război total liderului PNL Gorj, Dan Vîlceanu, după excluderea din partid a unui consilier municipal. Romanescu spune că partidul se „duce în cap” la Gorj și că șeful județean al partidului face jocurile PSD.

Scandalul a izbucnit după ce Biroul Politic Județean al PNL Gorj l-a exclus, joi, din partid, pe consilierul municipal Mihai Paraschiv, acesta fiindu-i imputate atacurile la adresa formatiunii.

Primarul municipiului, Marcel Romanescu (PNL), a spus că „nu va sta cu mâinile în sân” și că l-ar putea angaja ca și consilier al său pe liberalul exclus. Romanescu a lansat acuzații extrem de dure la adresa liderului PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu.

„Nu cred că Mihai trebuia eliminat. Cel mai mult se bucură acum PSD. Aseară s-a făcut un joc pentru PSD. Vîlceanu trebuie să știe unde să se oprească, a eliminat până acum toți oamenii care aveau o simpatie pentru Romanescu. Pe mine nu mă poate elimina, pentru ca sunt primar ales. Alegerile din 2017 nu se castigau daca eu ma bazam pe Vilceanu, am fost propriul meu strateg, oamenii din jurul lui transmiteau membrilor din echipa mea sa stea acasa pentru ca Romanescu ar avea blat cu PSD, oamenii din echipa mea primeau in fiecare seara telefon”, a declarat Romanescu în presa locală.

El a amenintat că nu va candida din partea PNL pentru un nou mandat cu Vilceanu in fruntea partidului.

„Spun foarte clar, eu cu dansul nu voi mai face echipa niciodata, este exclus ca eu vreodata sa ma mai pun la masa cu Vilceanu cat timp va mai fi presedinte PNL Gorj. Nu candidez din partea PNL cu Dan Vilceanu presedinte. Cu Vilceanu, PNL se va duce in cap definitiv”, a spus primarul.

În replică, liderul PNL Gorj a indemnat la calm și a lansat un avertisment voalat.

Vîlceanu a spus că nemulțumirile trebuie discutate în partid, nu prin presă și i-a atras atenția lui Romanescu că trebuie să respecte Codul de Etică al partidului. El s-a ferit insa sa spuna clar daca Romanescu risca si el sa fie exclus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.