Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se schimbă regulile în SUA - Novak Djokovic ar putea participa la US Open

Novak Djokovic a fost nevoit să se retragă de la turneele pregătitoare pentru US Open din continentul nordamerican, dar este încă nevoit să aștepte o eventuală șansă de a participa la ultimul Grand Slam al anului, în ciuda faptului că regulile privind COVID-19 au fost ușor relaxate vineri în SUA, notează Mediafax.

Djokovic, ca și la Cincinnati, a fost inclus pe lista provizorie de înscrieri pentru Flushing Meadows, dar din cauza deciziei sale de a nu se vaccina împotriva COVID-19, el nu este în acest moment autorizat să intre în țară.

Însă CDC (Centers for Disease Control and Prevention) au emis noi orientări care relaxează regulile privind distanțarea socială și carantina.

Cu toate acestea, sfaturile de călătorie nu au fost încă actualizate, care prevăd în prezent că toți cetățenii și rezidenții care nu sunt cetățeni americani trebuie să fie complet vaccinați înainte de a intra în țară, însă site-ul webal instituției precizează că acest lucru este în curs de revizuire.

„Această îndrumare actualizată este destinată să se aplice în mediile comunitare. În săptămânile următoare, CDC va lucra pentru a alinia la actualizarea de astăzi documentele de îndrumare independente, cum ar fi cele pentru mediile de îngrijire a sănătății, mediile reunite cu risc mai mare de transmitere și călătoriile", s-a scris într-un comunicat al forului sanitar american.

În luna iunie, CDC a relaxat ușor îndrumările, pasagerii nemaifiind nevoiți să prezinte un test, dar vaccinările sunt în continuare necesare. Acest lucru înseamnă, desigur, pentru Djokovic, că va aștepta o decizie de ultim moment, din nou, ca în Australia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.