Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se 'sparge' Blocul Comuniștilor și Socialiștilor din Republica Moldova! Încă un deputat a părăsit fracțiunea: 'Se vând pe bani'

PSRM
PSRM Partidul Socialistilor

Continuă plecările din partidul fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, PSRM. Deputata fracțiunii Comuniștilor și Socialiștilor din Parlamentul Republicii Moldova, Irina Lozovan, a anunțat că părăsește atât frațiunea cât și Partidul Socialiștilor.

„Astăzi anunț ieșirea mea din fracțiunea „Blocul Comuniștilor și Socialiștilor” și plec din Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Când oamenii ne-au delegat în funcția de parlamentari, ne-au obligat să luptăm pentru drepturile și interesele lor legitime. Ar fi trebuit să devenim acel temei, care să apere interesele comune de dragul bunăstării țării. Din păcate PSRM nu poate supraviețui fără un lider”, a scris Irina Lozovan pe rețelele de socializare.

De asemenea, ea a mai spus că se va alătura mișcării Pentru Popor și va activa în calitate de deputat independent.

Amintim, că la mijlocul lunii martie și deputatul Alexandr Nesterovschi și-a anunțat plecarea din Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor și a spus că va activa în calitate de neafiliat.

Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM, a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook, după ce deputatul BCS, Irina Lozovan, a anunțat că părăsește fracțiunea.

„Este o activitate care subminează fundamental democrația si demoralizează cetățenii noștri. După Nesterovschi, aceasta cale a ales-o si dna deputat Irina Lozovan, care a demonstrat la toata tara cât valorează.  Nu putem tolera un astfel de comportament. Cei care se vând pe bani nu pot fi considerați lideri demni de încredere in aceasta tara. Ar fi o eroare gravă să credem că soluția la problemele noastre este să permitem unor penali să conducă țara. Aceștia nu ar avea decât propriul lor interes, nu cel al Moldovei”, a scris aceasta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.