Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se strânge lațul în jurul lui Donald Trump: Cum le răspunde celor 100 de persoane care îl acuză de hărțuire sexuală

Donald Trump nebun

Preşedintele american Donald Trump a denunţat marţi 'poveştile inventate' ale femeilor care îl acuză de comportament sexual neadecvat şi au cerut Congresului să deschidă o anchetă, relatează AFP.

'În pofida miilor de ore pierdute şi a milioanelor de dolari cheltuiţi, democraţii nu au reuşit să demonstreze nici cea mai mică complicitate cu Rusia', a afirmat Trump într-un mesaj pe Twitter.

Citește și: Neașteptat! Hagi are, la ViitoDonald Trumprul, un jucător mai BOGAT decât el! Cine este fotbalistul și ce afacere are familia sa

'Aşadar, ei se îndreaptă spre acuzaţii false şi poveşti inventate ale unor femei pe care nu le cunosc şi pe care nu le-am întâlnit niciodată. FAKE NEWS!', a mai scris Trump.

Numarul persoanelor care il acuza pe Donald Trump de avansuri si hartuire sexuala a crescut la 100, printre care se afla si barbati care au fost martori unor astfel de momente.

Trei femei, cu vârste cuprinse între 30 şi peste 70 de ani, care l-au acuzat deja pe Donald Trump în timpul campaniei prezidenţiale din SUA, s-au regăsit luni în platoul unei emisiuni matinale de la NBC, scrie agerpres.ro.

Citește și: MAI face un apel pentru polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop! Solicitarea reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne

Rachel Crooks, care avea 22 de ani în 2005, a povestit că miliardarul a sărutat-o pe gură fără acordul ei pe când lucra ca recepţioner la Trump Tower din New York. 'Am fost şocată, devastată', a afirmat ea, explicând că s-a simţit 'puţin ameninţată'. Ea le-a cerut 'membrilor Congresului să lase deoparte afilierea politică şi să ancheteze comportamentul sexual inadecvat al domnului Trump'.

La rândul său, Jessica Leeds l-a acuzat pe Trump că a atins-o fără consimţământul ei într-un avion în anii '70, pe vremea când actualul preşedinte era om de afaceri. 'Avea mâinile peste tot, m-a sărutat şi m-a pipăit', a mărturisit ea.

Citește și: Gabriela Firea a fost „UMBRA” lui Mugur Isărescu! Ce funcții a avut actualul primar al Capitalei pe vremea când șeful BNR era prim-ministru

Luni, un grup de 54 de aleşi democraţi din Camera Reprezentanţilor a adresat o scrisoare Comisiei de control a Camerei, solicitând o investigaţie. 'Nu putem ignora numărul femeilor care au formulat acuzaţii împotriva domnului Trump', au scris ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.