Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se strânge lațul la CSA Steaua! După ancheta Corpului de Control al premierului, situaţia stadionului din Ghencea a ajuns şi pe masa procurorilor DNA

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Steaua

Se strânge lațul la CSA Steaua! După ancheta Corpului de Control al premierului, situaţia stadionului din Ghencea a ajuns şi pe masa procurorilor DNA

DNA a anunțat că analizează mai multe plângeri făcute pe tema închirierii Stadionului Steaua. Oficialii clubului Armatei au refuzat ca meciul FCSB - Dinamo să se joace pe noua arenă din Ghencea.

După ce echipa lui Gigi Becali s-a lovit de un nou refuz din partea CSA Steaua s-au înregistrat peste o sută de plângeri la DNA. Într-un răspuns pentru Fanatik, potrivit romaniatv.net, Biroul de Informare și Relații Publice al instituției a transmis că la acest moment sunt 131 de plângeri făcute de persoane fizice în acest caz, din ambele tabere, și de la persoane care susțin CSA Steaua, și de la oameni care sunt de partea FCSB.

„Pe rolul DNA – Secția de combatere a corupției a fost înregistrată o lucrare ce cuprinde, în acest moment, 131 de sesizări formulate de diverse persoane fizice, „pe subiectul închirierii stadionului Ghencea”. Lucrarea respectivă se află în faza de examinare a sesizării (conform art. 294 din Codul de Procedură Penală), ce reprezintă o etapă prealabilă a declanșării procesului penal, care vizează regularitatea actului de sesizare, competența organului judiciar sau existența unor impedimente pentru urmărirea începerii penale în cauză”, se arată în răspunsul DNA.

Acum două zile, premierul Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, fiind nemulţumit de faptul că oficialii CSA Steaua au refuzat să închirieze arena pentru disputarea meciului FCSB – Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.