Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se strigă 'Trădare!' în PMP: 'Flămânzii din partid negociază în secret cu PNL'

tradare 2

Organizația PMP Diaspora se opune unei eventuale fuziuni cu PNL, spunând că subiectul nu a fost discutat cu baza partidului și că negocierile sunt făcute pentru câștigurile personale ale unor lideri cu prețul dispariției formațiunii.

„Ne împotrivim în mod ferm si unanim la o eventuala fuziune a Partidului Miscarea Populaa cu Partidul National Liberal. Membrii Partidului Miscarea Populara nu au fost consultati, deloc, sub niciun aspect, despre acest subiect privind fuziunea, ceea ce lasa de înteles ca cei care negociaza o asemenea miscare politica negociaza de fapt obtinerea unor câstiguri strict personale, chiar daca acest lucru provoaca disparitia Partidului Miscarea Populara. Aceste persoane nu reprezint totalitatea membrilor acestui partid, pe care îi tradeaza negociind în secret obtinerea unor foloase personale”, a transmis sâmbătă PMP Diaspora.

„Câtiva flamânzi din Partidul Miscarea Populara spera că punând plocon propriul partid vor obtine câteva firimituri cazute de la masa marilor hoti”, adauga organizatia.

„Ne împotrivim unei eventuale fuziuni, deoarece Partidul National Liberal aflat la guvernare, dar si celelalte doua partide aflate în negocieri, la împartirea ciolanului, au demonstrat ca nu doresc o viata mai bun pentru români, ci praduirea banului public (...) Sustinem în totalitate pozitia tuturor membrilor, care se opun acestui gest deliberat, de vânzare a partidului de catre unele persoane care înca nu au înteles ca Partidul Miscarea Populara nu sunt ei, ci noi, membrii aceia carora încerca ei sa le bage pumnul în gura , crezând ca ii vor urma precum oile. Va înselati amarnic. Fara membrii Partidului Miscarea Popular negociati doar în nume propriu. Nu în numele nostru ! PMP suntem NOI!”, mai spune PMP Diaspora.

Organizatia precizeaza ca partidul poate lua în considerare o colaborare cu PNL, dar în niciun caz o eventual fuziune.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.