Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se termină o eră a fotbalului: Arjen Roben s-a RETRAS din activitate/VIDEO

www.thesun.co.uk
Arjen Robben

Arjen Robben (35 de ani) şi-a anunţat joi, 4 iulie, retragerea din fotbalul profesionist. La finalul sezonului trecut, Robben s-a despărţit de Bayern Munchen după zece ani petrecuţi în inima Bavariei, informează MEDIAFAX.

În perioada petrecută la Bayern Munchen, Arjen Robben a câştigat 19 trofee, printre care o Ligă a Campionilor. De-a lungul carierei, Robben a cucerit: de două ori Premier League, o dată La Liga, de opt ori Bundesliga. În total, dacă punem la socoteală şi cupele din Germania, Anglia, Spania, Robben a ridicat deasupra capului 38 de trofee. Aici sunt incluse şi cele individuale. Spre exemplu, în 2014 a fost numit personalitatea sportivă a anului, în Olanda.

Arjen Robben a început fotbalul în ţara natală, la FC Groningen. În 2002 a fost cumpărat de PSV Eindhoven în schimbul a 4.3 milioane de euro, iar în 2004 a fost adus la Chelsea, pentru 18 milioane de euro. După trei ani petrecuţi la Londra a fost cedat la Real Madrid, pentru 35 de milioane de euro. În 2009 a semnat cu Bayern Munchen, care a achitat 25 de milioane pentru transferul său de la Real Madrid. Robben a strâns 309 meciuri pentru Bayern, reuşind să înscrie 144 de goluri şi să paseze decisiv în 101 rânduri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.