Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sean Penn confirmă căsătoria cu tânăra actriţă Leila George, în vârstă de 28 de ani

sean penn leila george

Sean Penn, care luna aceasta împlineşte 60 de ani, s-a căsătorit cu actriţa australiano-americană Leila George, în vârstă de 28 de ani, într-o ceremonie oficiată prin videoconferinţă şi pe care actorul a descris-o drept "o nuntă COVID", relatează ediţia online a ziarului spaniol ABC.

"Am avut o nuntă COVID. Prin aceasta vreau să spun că a fost oficiată de un comisar al comitatului prin videoconferinţă, iar noi eram acasă cu cei doi fii şi cu fratele meu. Dar am făcut-o până la urmă", a spus Sean Penn într-un interviu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Actorul a confirmat ştirea care a apărut săptămâna trecută în cadrul emisiunii "Late Night with Seth Meyers" şi a precizat că ceremonia a avut loc pe 30 iulie.

Sean Penn, care a început o relaţie cu Leila George în 2016, are doi copii cu fosta sa soţie, Robin Wright: Dylan Frances, 29 de ani, şi Hopper Jack, 26 de ani.

Leila George este fiica actorului Vincent D'Onofrio şi a actriţei Greta Scacchi.

Citește și: Ludovic Orban a făcut anunțul! Câți bani vor primi părinții pe perioada în care stau acasă cu copilul

Sean Penn a vorbit şi despre avantajele de a face o nuntă în actualele împrejurări. "Aş putea spune că există factori care te eliberează de constrângerile sociale în timpul pandemiei de COVID", a mărturisit el.

Zvonurile privind căsătoria sa au apărut la sfâşitul săptămânii trecute, când cuplul a fost văzut purtând verighete din aur, iar prietenii lor au început să-i felicite pe reţelele de socializare.

Sean Penn a avut până în iunie 2015 o relaţie cu actriţa de origine sud-africană Charlize Theron. Cu mulţi ani înainte, el a fost căsătorit cu actriţa Robin Wright, în perioada 1996-2010, şi cu Madonna, din 1985 până în 1989.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.