Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seară de foc în Liga Campionilor: PSG produce surpriza 'sferturilor' şi e cu un picior în semifinale. Chelsea a învins pe FC Porto

F. P.
www.goal.com
Neymar Mbappe PSG

Cel mai frumos meci al fazei sferturilor de finală ale Ligii Campionilor s-a jucat miercuri seara pe Allianz Arena, între Bayern Munchen și Paris Saint Germaine, și s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 2-3. Aproape întreaga partidă s-a jucat pe o ninsoare destul de consistentă.

Meciul de la Munchen a început practic de la 0-1, francezii având deja avantaj pe tabelă în minutul 3, după ce Mbappe a marcat la prima fază de poartă a parisienilor.

Nemții s-au regrupat și au dominat jumătatea de teren a oaspeților, dar nu au reușit să fructifice niciuna din ocaziile create. În replică, PSG a făcut 2-0, Marquinhos marcând singur cu portarul, fiind găsit excelent în fața careului de pasa lui Neymar. Bayern a revenit în ofensivă și a reușit să reducă din diferență prin înlocuitorul lui Lewandowski, Choupo-Moting, care a trimis imparabil cu capul, din centrarea lui Pavard. S-a intrat la pauză la 1-2, însă după revenire cele două echipe au dat senzația că nu au pus mingea jos nici la pauză, fazele periculoase de poartă pendulând dintr-o parte în alta din primele minute ale reprizei secunde.

Cea care a izbutit prima să trimită mingea în plasă, în repriza secundă, a fost Bayern, dintr-o fază fixă executată ca la manual, centrarea lui Kimmich fiind reluată cu capul în poartă de Thomas Muller, pentru 2-2. Peste doar 10 minute, Mbappe a făcut dubla, golul său din interiorul careului închizând tabela la 2-3. Ultimele 20 de minute s-au jucat aproape exclusive la poarta oaspeților, dar fără rezultat.

PSG învinge la Munchen și ia o opțiune serioasă pentru eliminarea din competiție a deținătoarei titlului.

La Sevilla, în alt sfert de finală al LC, Chelsea a învins cu scorul de 2-0 FC Porto. Au marcat Mount ’32 şi Chilwell ’85.

Partidele retur vor avea loc la 13 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.