Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Burduja dă un semnal puternic social-democraților: Dacă PSD este un partid înţelept, nu o desemnează pe Firea candidat la Primăria Capitalei

facebook
Sebastian Burduja

Sebastian Burduja dă un semnal puternic social-democraților: Dacă PSD este un partid înţelept, nu o desemnează pe Firea candidat la Primăria Capitalei

Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a declarat miercuri, că dacă PSD este un partid înţelept, nu o desemnează pe Gabriela Firea candidat la Primăria Capitalei, arătând că nu ştie de vreun primar de oraş mare care să fi pierdut alegerile şi care să vină şi să fie pus din nou în scaunul de primar, anunță news.ro.

Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, a fost întrebat în emisiunea Insider Electoral de la Prima News despre scenariul unor candidaturi comune PSD-PNL şi susţinerea de către PNL a unui candidat PSD la Primăria Capitalei.

”Nici nu vreau să mă gândesc, nu vreau să speculez. M-am ars, suflu şi în Fireaş şi în Nicuşor, e foarte greu să te duci în campanie să dai un cec în alb unei persoane care nu are niciun fel de disponibilitate la dialog, care uită să facă echipă după ce a ajuns primar”, a spus el. Burduja a amintit că PNL are o decizie, prin noi înşine, cu atât mai mult la Bucureşti. ”Ne impune şi blazonul, cum să nu ai candidat la Bucureşti?”, a completat el.

Ce spune despre un sprijin al PSD

Întrebat dacă îşi doreşte sprijinul PSD pentru candidatura la Capitală, Sebastian Burduja a arătat că ”ar fi ipocrit să spună că nu doreşte sprijinul unui alt partid care are o bază de susţinători, dar îşi doreşte sprijinul bucureştenilor”.

Burduja a fost întrebat şi despre desemnarea Gabrielei Firea de către PSD ca şi candidat pentru primăria Capitalei.

”Dacă PSD este un partid înţelept, nu o desemnează candidat, aşa cred, dar dacă se iau după aceste sondaje..Eu nu ştiu de vreun primar de oraş mare care să fi pierdut alegerile şi care să vină şi să fie pus din nou în scaunul de primar. Când ai fost primar, mandatul tău vorbeşte pentru tine, nu mai poţi să dai din gură, vorbesc faptele”, a arătat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.