Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Burduja, deputat ales în parlamentul României, se declară onorat pentru poziția în care a fost ales

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sebastian Burduja

Fostul secretar de stat,  Sebastian Burduja, deputat ales în parlamentul României, se declară onorat pentru poziția în care a fost ales.

„Sunt onorat sa incep de luni mandatul de deputat in Parlamentul României, din partea Partidului Național Liberal. Am primit astazi certificatul constatator de la Biroul Electoral al Circumscripției 42 - Bucuresti, în care am fost ales. Mulțumesc din suflet tuturor bucureștenilor care mi-au acordat votul și încrederea. Nu vă voi dezamăgi.

Poziția de deputat in Parlamentul României este incompatibila cu poziția mea actuala de secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice. Astfel, mi-am depus demisia la premierul României, ca gest de normalitate, pentru că luni îmi voi prelua mandatul în Parlament. As mai fi putut rămâne maxim 15 zile, dar nu mi s-a părut normal sa încasez doua salarii si nici sa ocup doua demnități incompatibile, fie si pentru o scurta perioada.

A fost un an extrem de interesant, pentru care voi rămâne întotdeauna mândru si recunoscator. Sunt, de asemenea, onorat că am făcut parte din acest Guvern și le mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, și Ministrului Finanțelor Publice, Florin Cîțu, pentru încredere și pentru tot ce am construit împreună, alături de oamenii extraordinari din minister și din guvern. Raportul de activitate al acestui an la MFP este public și poate fi consultat aici:

https://www.burduja.ro/mandat_MFP

Vă asigur că voi continua misiunea din Parlament, cu aceeași onoare și responsabilitate.” a postat Sebastian Burduja pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.