Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Burduja le cere bucureștenilor fotografii pe care Nicușor Dan „refuză să îl vadă”

Radu Pop
Ministerul Energiei
Sebastian Burduja

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, le cere bucureștenilor fotografii cu orașul „pe care Nicușor Dan refuză să îl vadă”.

„Tuturor bucureștenilor, din toate colțurile orașului. Haideți să îi arătăm primarului Nicușor Dan Bucureștiul de care fuge. Nicușor Dan spune că nu a văzut un șobolan în aproape patru ani de mandat. La fel, primarul Capitalei nu pare să aibă cunoștință de străzile desfundate din cartierele bucureștene, de clădirile în paragină de sub geamurile Primăriei București, de lipsa de siguranță cu care se confruntă zilnic copiii și femeile în acest oraș”, scrie pe Facebook Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei.

El cere prietenilor virtuali din Capitală să trimită fotografii cu toate locurile pe care le văd în Capitală și „care nu arată așa cum ar trebui să arate fața unei capitale europene a secolului XXI”.

„Să îi arătăm lui Nicușor Dan Bucureștiul pe care refuză să îl vadă. Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ. Să vadă și el, împreună cu noi, de ce trebuie să schimbăm Bucureștiul! Vom strânge toate aceste fotografii și le vom duce la Nicușor Dan la Primăria Capitalei”, încheie Burduja.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.