Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță dă cărțile pe față despre ADEVĂRATA relație cu Laura Codruța Kovesi: 'Era mândră, era fericită când îi spuneam'

Inquam Photos/Octav Ganea
Laura Codruta Kovesi DNA

Fostul deputat, Sebastian Ghiţă, a vorbit despre presupusa relaţie pe care ar fi avut-o cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Ghiţă a dezvăluit că i-a spus lui Kovesi ce făcea Mircea Negulescu la DNA Prahova. Kovesi s-ar fi bucurat că cel poreclit Portocală ar fi recurs la nereguli pentru a trimite dosare în judecată.

Citește și: O lege care va intra în vigoare peste trei luni va face prăpăd: Mii de români sunt vizați – ce trebuie să facă pentru a nu fi sancționați

"Toate aceste documente le voi traduce. Nu îmi va fi greu să demonstrez că acel cetăţean nu există. E o scârboşenie, o porcărie şi o hoţie. Astăzi îmi dau seama că am fost naiv. Era o bandită mână în mână cu Portocală. Câtă minte aveam eu? Ziceam că e ceva ciudat la Ploieşti, era unul care umbla prin oraş şi spunea la lume să spună ceva de mine. Kovesi conducea. Nu are rost să vă spun ce se vedea pe faţa ei când îi spuneam că Portocaă flasifică probe. Era mândră, era fericită. Se vedea pe faţa ei când îi spuneam. Kovesi a avut nevoie de o unitate de elită pentru a face rău cu mâna lor, cu mâna acestor năuci. Şefa lor, cea care îi girează şi îi sprijină la CSM, este prietena mea bună, doamna Kovesi. E vinovată pentru toţi aceşti oameni care cu ştiinţa ei au distrus România. Cât a condus Kovesi procuratura, România a fost furată rău", a tunat Ghiţă.

Citește și: Plan ambițios pentru România: Ce și-a propus premierul Viorica Dăncilă

Fostul deputat fugar nu s-a oprit aici. Acesta spune că vor mai urma alte dezvăluiri şi înregistrări şi că alţi oaeni cu probleme penale vor ieşi să vorbească despre presupusele abuzuri la care ar fi fost supuşi. "Kovesi e bolnavă de imagine, de putere. Nu o mai poate ocoli. Odată cu plecarea acestei doamne un şef va veni să pună ordine în acea instituţie. Sunt convins că pleacă de acolo. Nici Tudorel Toader, nici nimeni nu o poate apăra de ceea ce va apărea zilele următoare. Sunt în toate redacţiile. Nu doar în dosarele mele sunt martori falşi. Şi domnul Blaga, şi restul. Îi șantaja. ”Irina Socol, te trimit la Târgşor! Urdăreanu, scrie ceva de cineva!”. Irina Socol a spus că a fost forţată. Când o să auziţi oameni serioşi spunând astă nu o să-credeţi? O să auziţi 30 de oameni cărora li s-au fabricat probe", a încheiat Ghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.