Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță îl DĂ DE GOL pe Traian Băsescu: Fostul președinte I-A ÎNREGISTRAT pe Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, în biroul de la Cotroceni / VIDEO

www.jurnalisti.ro
Băsescu Kovesi

Sebastian Ghiță l-a dat de gol pe Traian Băsescu! Deși fostul președinte nu a confirmat niciodată că ar deține înregistrări din biroul său de la Cotroceni, Ghiță confirmă că Băsescu deține imaginile filmate la Palat. Asta i-a spus-o chiar Băsescu, iar actualul lider PMP are înregistrări cu Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea.

”Așa mi-a spus mie fostul președinte, așa i-a spus și Elenei Udrea, și lui Dan Andronic, că are înregistrări. Explicația dânsului e că, oricât de mult ne-am război între noi, îl face, ca fost președinte, să îndure problemele cu familia, cu arestările, cu denunțătorul, fostul soț al fiicei, cu lucruri forțate și să nu folosească acele înregistrări. Ce ar putea să facă? Să îl trimită pe Coldea la pensie? E la pensie! Să prezinte nenumăratele vizite ale lui Kovesi la dânsul în birou? A spus-o de 100 de ori și toți știm. Nu pot să spun, cu certitudine, că Florian Coldea și Codruța Kovesi servesc alte interese decât cele românești.”, a spus Ghiță în cel de-al patrulea episod al interviului acordat lui Ion Cristoiu.

Citește și: Lovitură grea pentru Klaus Iohannis: Ce lege a modificat Comisia Iordache .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.