Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță nu mai are ce face: Averea fostului deputat se duce pe apa sâmbetei

Inquam Photos / Octav Ganea
Sebastian Ghita Parchet

Firma lui Ghiță, Asesoft Technologies SRL Ploiești, propusă pentru faliment. Compania va fi propusă de administratorul judiciar, Via Insolv, pentru intrarea în procedura generală a falimentului.

Motivul este legat de faptul că debitoarea, aflată în insolvență din iunie 2016, nu a depus un plan de reorganizare în termenul legal.

Dan Andronic a răbufnit și o atacă dur pe Kovesi: 'O dă în bădărănie'

“Având în vedere faptul ca debitoarea a anunțat intenția de a-și reorganiza activitatea, dar nu a depus un plan de reorganizare în termenul legal, propunem intrarea debitoarei Asesoft Technologies SRL în procedura generală a falimentului în baza articolului 145, aliniatul 1, litera B din Legea 85/2014”, se arată în document, potrivit Profit.ro.

Toader, atac voalat la Guvernul Boc: 'Acolo trebuie căutată cauza, acolo a fost profunda greșeală'

Conform legislației, judecătorul-sindic va decide, prin sentință, după caz, prin încheiere, intrarea în faliment dacă debitorul și-a declarat intenția de reorganizare, dar nu a propus un plan de reorganizare ori planul propus de acesta nu a fost acceptat și confirmat.

Înființată în 2012, Asesoft International are ca obiect de activitate prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe și a consemnat în 2015 afaceri de 83,02 milioane de lei, de la 72,4 milioane de lei în urmă cu un an, și pierderi de 13,1 milioane de lei, comparativ cu 10,2 milioane de lei în 2014, potrivit Ministerului Finanțelor Publice.

Asesoft Technologies a încheiat anul 2016 cu pierdere de 6,3 milioane de lei la o cifră de afaceri de 5,57 milioane de lei. La finele anului trecut, datoriile totale ale companiei au atins 52,6 milioane de lei, în timp ce creanțele însumau 38,7 milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.