Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță rupe tot: 'Ponta nu mai asculta, a fugit prin Turcia, și-a pus piciorul în ghips, a făcut tot felul de năzdrăvănii' / VIDEO

Sebastian Ghiță pare să devoaleze un plan mai puțin știut despre Victor Ponta, deși, la acea vreme, existau zvonuri. Conform afaceristului fugit în Serbia, Ponta a devenit o țintă pentru că ”nu mai asculta”, lăsând să se înțeleagă că cei de care fostul premier nu mai asculta nu erau nicidecum membrii din PSD. În plus, Ghiță abordează și ciudatul episod al operației la picior pe care a suferit-o Ponta în Turcia. „, a fugit prin Turcia, și-a pus piciorul în ghips, a făcut și Ponta tot felul de năzdrăvănii ca să îi pună în dificultate și să îi întârzie”, a adâncit, și mai tare, misterul, Ghiță.

”Ponta a devenit țintă și nu mai era dorit premier pentru că nu mai asculta și președintele, pe de-o parte, Coldea pe de altă parte, alții pe altă parte, își doreau postul de premier, mulți bani și multă putere. Unii îl voiau pe Dâncu, Dragnea se dorea pe el, Iohannis și ambasadele pe Cioloș, fiecare avea jocul lui. Ponta singur, influențat în diverse feluri de Gabi Oprea, bune sau rele, de Dragnea, de alții, de zvonuri, a hotărât să cedeze. El era propus spre tăiere cu mult timp înainte, a fugit prin Turcia, și-a pus piciorul în ghips, a făcut și Ponta tot felul de năzdrăvănii ca să îi pună în dificultate și să îi întârzie. El a jucat foarte bine politic. Acea cedare de Guvern pentru un an a fost o capcană. Au venit nimeni de nicărieri, ăștia, ministrul zero, cumințenia pământului, Cioloș, și au făcut nimic. ”, a spus Sebastian Ghiță în partea a patra a interviului acordat lui Ion Cristoiu.

Citește și: Lovitură grea pentru Klaus Iohannis: Ce lege a modificat Comisia Iordache .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.