Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiţă avertizat: Şanse de scăpare egale cu ZERO

ghita

Pe zi ce trece deputatul Sebastian Ghiţă se alege cu tot mai multe dosare penale. În timp ce procurorii pun bucăţile de informaţii cap la cap şi îl audiază când şi când, mogulul media susţine la propria televiziune că totul este o acţiune politică cu servanţi din media.

Totul a culminat aseară cu afirmaţia că există 3 jurnalişti care "arestează" oameni în locul procurorilor. El i-a nominalizat pe Dan Tăpălagă (HotNews), Sorina Matei (ultima dată la B1 TV) şi Attila Biro (Gândul).

Replica lui Dan Tapalagă nu s-a lăsat aşteptată şi îi transmite lui Sebastian Ghiţă că cel care îl anchetează este un profesionist desăvârşit cu un succes remarcabil:

"În loc sa abereze pe la televiziuni, Sebastian Ghita mai bine si-ar vedea de proces. Procurorul care-l ancheteaza e o legenda vie printre magistrati. Are, din cate aud, un neverosimul procent de condamnari de 100%. Zero la suta achitari. Asta din cauza ca ancheteza meticulos, rece, strange proba cu proba si taie o singura data inainte sa trimita pe cineva in judecata. Din cauza asta, judecatorii n-au incotro si pronunta condamnari. Ghita, studiaza-ti mai atent dosarul si lasa politica o vreme! Si asa nu intelegi mare lucru din ea. Pentru astia ca tine poltica se rezuma la contracte cu statul.", anunţă jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

*****

„Instituții ale statului român arestează, anchetează și verifică oameni și cetățeni în momentul în care acești Tăpălagă, Sorina Matei, Attila Biro, și așa mai departe, scriu despre ei. Nu procurorii arestează oameni, ci aceste interfețe publice”, a spus Ghiță la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.