Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiţă, detalii despre relaţia cu Udrea. De ce i-a trimis un mesaj prin email lui Băsescu

ghita b1 tv

Deputatul Sebastian Ghiţă, patronul România TV, a fost acuzat în ultima perioadă de Elenea Udrea de mai multe fapte grave. Şi Traian Băsescu, pe vremea când era preşedinte, avea obiceiul de a-l ataca periodic pe Ghiţă. Deputatul a răspuns acuzaţiilor într-un interviu la B1 TV.

Udrea a afirmat săptămânile trecute că Dorin Cocoş i-ar fi dat 500.000 de euro lui Sebastian Ghiţă, la cererea generalului Florian Coldea de la SRI, pentru finanţarea televiziunii rupte din Realitatea TV. Întrebat dacă acest lucru este adevărat, Ghiţă a răspuns: "Evident, nu! Nu există niciun ban pus de mine sau de altcineva în firmă. Totul a fost cât se poate de public. Nu mi s-a părut că Dorin Cocoş ar fi avut vreodată interesul să plătească vreo televiziune. Nici nu a fost un favorit al televiziunii (România TV - n.r.).

Vezi şi: DEZVĂLUIRE: Ce mecanism folosea Elena Udrea pentru a se promova în presă

Elena Udrea a mai afirmat că s-a întâlnit cu  Ghiţă în diverse contexte în ultimii ani, pentru discuţii pe diverse teme. "Nu eram nici prieteni, nici un mare inamic. Vorbeam ca orice om politic dintr-un partid cu un om politic dintre-un alt partid. Nu am fost niciodatp apropiaţi. Nu au existat declaraţii directe ale mele despre dânsa sau ale dânsei despre mine", a mai declarat Ghiţă în interviul de sâmbătă seara.

Sebastian Ghiţă a vorbit şi despre un email pe care i l-a trimis în 2012 lui Traian Băsescu, document folosit ulterior de fostul preşedintele ca argument că deputatul ar vrea să-l şantajeze.

"Chestiunea cu mail-ul trimis lui Traian Băsescu este de-a dreptul hilară. În 2012, jurnaliștii de la televiziune doreau să-l invite într-o emisiune. Am încercat să găsesc o modalitate de a comunica cu Traian Băsescu. Cei de la SPP mi-au zis să îi trimit un mail pe adresa lui. I-am scris doar atât: 'Domnule președinte, în măsura în care aveți timp, să-mi permiteți să discut cu dumneavoastră. Vă mulțumesc, Sebastian Ghiță.' Nu a fost vorba de nicio amenințare", a mai spus deputatul.

În această privinţă Ghiţă consideră că Elena Udrea şi Traian Băsescu au tactici identice, aruncând cu acuzaţii în spaţiul public pentru a-şi acoperi propriile probleme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.