Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiţă, devoalări incredibile despre relaţia dintre Elena Udrea şi servicii:Ce-i făcea SRI-ul fostei blonde de la Cotroceni-'o considerau toxică'/VIDEO

facebook.com
Elena Udreaa

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghiţă, continuă seria dezvăluirilor din interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghiţă vorbeşte despre relaţia dintre Elena Udrea şi servicii. Aceasta ar fi fost filată de către cei din SRI care ar fi încercat să o izoleze de fostul preşedinte, Traian Băsescu.

Citește și: Este pe făraș! RUPTURĂ între conducere și jucătorul de AUR al lui Gigi Becali

"Serviciile au încercat să separe raporturile lor cu preşedintele, faţă de ale lor cu Elena Udrea. O considerau un pic toxică. A fost o campanie de presă, au pus-o în fustiţă, în rochiţă. Operaţiune a servicilor ca să o trimită pe blondă la plimbare", a spus Ghiţă care nu a oprit seria dezvăluirilor.

"Elena era o sursă de zgomot valid sau invalid. Elena se constituise într-un canal paralel de informare a preşedintelui. O femeie puternică are influenţă asupra unui bărbat. Uneori Elena era manipulată prin oraş, alteori era cumpărată sau plătită. Se ducea şi spunea că a aflat de la Bica că erau ascultate ambele. Uneori Elena era folosită. Îi trimiteau unul la masă ca să îi spună o pveste şi ea se ducea la Băsescu",  a mai spus Sebastian Ghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.