Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiţă îi 'DĂ DE GOL' pe politicieni: Cum 'făceau coadă' la petrecerile cu 'statul paralel' - 'erau foarte fericiţi' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sebastian Ghiță

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghiţă, îi dă de gol pe politicieni. Acesta a vorbit în al doilea episod al interviului acordat lui Ion Cristoiu despre cum aceştia 'făceau coadă' la petrecerile SRI şi DNA.

Citește și: Mișcare inedită a companiei Telekom: De ce vor beneficia toți clienții operatorului

"Mă distrează cei care spun că nu au fost la K2. Erau foarte fericiţi atunci cei care vorbeau cu SRI-ul sau cu procuratura. Se gândeau toţi că poate i se trece cu vederea vreo greşeală. Dacă SRI deschide din nou porţile, vor fi alergături spre Băneasa de ne apucă râsul", a spus Ghiţă, care a continuat seria dezvăluirilor.

"Dacă SRI vrea să arate vreo imagine din vreun sediu, se va vedea tot. SRI are o vilă de protocol acolo. Toţi voiau să ajungă la cât mai multe petreceri şi la cât mai restrânse", a mai spus Ghiţă.

Fostul deputat fugar ştie cu puteau fi ajutaţi politicienii de şefii SRI. "Directorul SRI îţi poate da un sfat bun, ştie foarte multe lucruri. Un director ca Eduard Hellvig sau George Maior e mult peste media oricărui om. La fel şi Florian Coldea", a mai spus Ghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.