Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Kurz, cancelarul Austriei, denunţă 'atacul' Turciei la adresa Uniunii Europene

Sebastian Kurz

Sebastian Kurz, cancelarul Austriei, a catalogat marţi drept "atac la adresa Uniunii Europene" decizia Turciei de a permite trecerea imigranţilor spre Europa, informează cotidianul Le Figaro, anunță MEDIAFAX.

"Este vorba de un atac al Turciei asupra Uniunii Europene şi a Greciei. Sunt folosite fiinţe umane pentru exercitarea de presiuni asupra Europei", a declarat Sebastian Kurz într-o conferinţă de presă pe tema situaţiei din Siria.

Citește și: Klaus Iohannis, despre activitatea MAI: Deficiențe de ordin managerial, de coordonare și chiar lipsă de profesionalism, în contextul unor situații precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018

Milioane de imigranţi extracomunitari se îndreaptă spre Europa după ce Turcia a deschis frontierele, a afirmat luni preşedintele Reecep Tayyip Erdogan, denunţând presiunile exercitate de Uniunea Europeană.

Peste 10.000 de imigranţi din Orientul Mijlociu au încercat să traverseze frontiera dintre Turcia şi Grecia după ce Administraţia Recep Tayyip Erdogan a anunţat, pe fondul tensiunilor cu Occidentul, eliminarea restricţiilor de călătorie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.