Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Lăzăroiu îl bănuiește pe Orban că a cedat în fața dezvoltatorilor imobiliari: Nicușor Dan a rămas fără sprijin

newsmaker.ro
Sebastian Lăzăroiu

Sebastian Lăzăroiu a urmărit situația din PNL și insinuează că liderul PNL, Ludovic Orban, ar fi cedat presiunilor dezvoltatorilor imobiliari din Capitală, în războiul suspendării PUZ-urilor.

”O știre grea pentru ziua de ieri:

Orban și-a scăpat ochelarii pe jos și i-a ridicat un dezvoltator imobiliar.”, scrie Sebastian Lăzăroiu.

O știre grea pentru ziua de ieri: Orban și-a scăpat ochelarii pe jos și i-a ridicat un dezvoltator imobiliar.

Publicată de Sebastian Lazaroiu pe Joi, 25 februarie 2021

Consilierii generali ai PNL au făcut, brusc, o piruetă de mai mare frumusețea. Din ce îl susțineau pe Nicușor Dan și suspendarea PUZ-urilor pentru doi ani de zile, liberalii ”au fost răzgândiți” și acum susțin suspendarea pentru doar 3 luni.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti se va întruni în şedinţă vineri, de la ora 11,00, pe ordinea de zi figurând 42 de proiecte printre care unul privind suspendarea unor PUZ-uri coordonatoare pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6, dizolvarea Companiei Municipale Turistica şi realizarea unui audit la nivelul aparatului de specialitate şi al entităţilor din subordinea primarului general. Va fi un adevărat test politic pentru Nicușor Dan, asta pentru că trebuie să coaguleze o majoritate în jurul proiectelor sale, iar PNL și USR-PLUS se află pe poziții divergente.

Citește și: LISTA miniștrilor care își țin la secret consilierii personali: transparență până se ajunge la oamenii șefului

* Proiectele de hotărâre care aprobă planuri urbanistice zonale coordonatoare pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6 ar urma să fie suspendate pentru o perioadă de doi ani. Pe perioada de suspendare, certificatele de urbanism şi autorizaţiile de construire sau desfiinţare emise de primarul Municipiului Bucureşti şi de primarii sectoarelor vor respecta prevederile documentaţiilor de urbanism anterioare. Prevederile se aplică inclusiv certificatelor de urbanism şi autorizaţiilor de construire sau desfiinţare aflate în curs de emitere la data intrării în vigoare a hotărârii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.