Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secția condusă de Gheorghe Stan retrage apelul în dosarul unui judecător acuzat că a condus beat. ÎCCJ sesizează CCR

Inquam Photos / George Calin
gheorghe stan adina florea

Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție retrage apelul în dosarul judecătorului Damian Dolache, acuzat că a condus beat, situația fiind similară cu cea în care este judecat Viorel Hrebenciuc.

Procurorul de ședință a cerut, din nou, sesizarea CCR privind atribuțiile Secției Speciale, iar ÎCCJ a admis. Curtea urmează să se pronunte cu privire la aceste aspecte.

Citeste si Semnal de ALARMĂ tras de președintele ASF: Riscurile cibernetice, în responsabilitatea managementului instituțiilor și a angajaților. E nevoie de o strategie

"Admite cererea formulată de reprezentantul Ministerului Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Secția judiciară de sesizare a Curții Constituționale. Dispune sesizarea CCR cu excepția de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 88 alin 1 lit d din legea 304/2004 privind organizarea judiciară, modificată prin dispozițiile art. 14 pct 4 și 6 din OUG nr 7/ 2019. Definitivă. Ia act de retragerea de către PÎCCJ-SIIJ a apelului declarat de PCA Ploiești împotriva sentinței penale nr. 21 din 18 martie 2019, pronuntata de Curtea de Apel Ploiești (..) privind pe intimatul inculpat Dolache Damian", este decizia ICCJ.

În primă instanță, Dolache a fost condamnat la 10 luni inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.