Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretar de stat: 'Cred că o temperatură potrivită acasă este în jurul a 19-20 de grade'

adevarul.ro
Guvern

Unul din secretarii de stat din Ministerul Energiei, Dan Drăgan, a declarat joi seară, la finalul ședinței de Guvern, că el acasă își setează o temperatură care să asigure „un nivel confortabil şi decent pentru cei mici”, acea temperatură „potrivită” fiind în jurul valorii de 19-20 de grade, potrivit Agerpres.

„În luna august nu ştiu dacă am măsurat temperatura în birou, dar vă pot asigura că am folosit aerisirea naturală, am avut geamul deschis, deoarece nu folosesc foarte mult aerul condiţionat ca persoană, deoarece am nişte probleme medicale. Acasă folosim o temperatură care să asigure un nivel confortabil şi decent pentru cei mici şi, totodată, pentru a reuşi să economisim resursele pe care le avem la la dispoziţie. Economisirea resurselor, indiferent că sunt energetice sau de altă natură, cred că este o responsabilitate a noastră a tuturor faţă de natură, faţă de resursele pe care le avem la dispoziţie. Vă pot spune că am termostate şi cred o temperatură potrivită este în jurul valorii de 19-20 de grade. Depinde cu siguranţă şi de temperatura exterioară, şi de momentul în care copiii pot fi răciţi sau nu. Depinde de câţiva factori", a declarat Drăgan.

Acesta a adăugat că este nevoie "să păstrăm un echilibru între nevoile noastre şi nevoia de a fi atenţi cu mediul, dar şi cu prezervarea resurselor pe care le avem la dispoziţie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.