Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul adjunct al Guvernului, mesaj pentru USR-PLUS: trebuiau să fure naibii şi semnăturile

www.facebook.com

Secretarul general adjunct al PMP Romulus Lucian Iaru, care este şi secretar general adjunct în Guvern, reaminteşte celor de la USR-PLUS că PMP a adunat peste un milion de semnături pentru sprijinirea proiectului privind eliminarea pensiilor speciale. „Dacă tot au furat ideea, trebuiau să fure naibii şi semnăturile, să se laude că au şi un milion de iscălituri”, a adăugat Iaru. El i-a sfătuit pe cei de la USR-PLUS să nu mai fure idei, ci să le susţină în mod corect, prin vot în Parlament.

Citește și: Gabriela Firea pune tunurile pe Nicuşor Dan: 'Blochează șansa bucureștenilor de a trăi o viață în siguranță. V-am lăsat totul de-a gata, muncit și organizat'

„Nu ştiu ce-nţelegeţi voi printr-o Românie fără hoţie, dar mie-mi cam lipsesc nişte acareturi de prin bătătură.... Ştiţi ceva? O distinsă duduie de la +Plus, ne explica faptul că şi din punctul ei de vedere proprietatea e un moft şi sursa tuturor relelor. Nu ştiu dacă îl citise pe Marx sau, prinsă în sinergia faptelor traiului în grup, s-a simţit sedusă de ideile şi amintirile lui nea Nelu Iliescu. Deşi era evident că, în cazul dumneaei, vorbea serios, am spus toţi că duduia bate câmpii, măcar pentru faptul că asocierea ideii de viaţă în grup cu ... cu Cosette Chichirău, de exemplu, este pur şi simplu traumatizantă”, a scris Romulus Iaru miercuri pe Facebook.

Acesta mai spune că USR-PLUS a furat cu lipsă de prejudecăţi proiectele PMP şi anume eliminarea pensiilor speciale şi reducerea la 300 a numărului de parlamentari. „Oamenilor noi de la Alianţa albastra-portocalie le dă cu minus”, mai afirmă secretarul general adjunct al PMP.

„Dar uite că viaţa ne arată nu numai Dracu’ se-mbracă şi se dezbracă în cele mai subtile forme, ci şi bătrânii Marx şi, cine ar fi crezut, Iliescu, pot face asta, întruchipându-se-n tineretul frumos şi liber din USR+Plus. Frumos, da, nimic de zis, dar cu libertatea cred că au o problemă de înţelegere. După ce au furat cu... cum să-i zic frumos dar să se citească „cu nesimţire”?... a... ştiu!... cu lipsă de prejudecăţi proiectele PMP (reducerea numărului de parlamentari la 300, eliminarea pensiilor speciale), "oamenilor noi" de la Alianţa albastra-portocalie le dă cu minus”, a completat Iaru.

El precizează că după ce au fost daţi în vileag în mass-media, Alianţa a început o dezinformare crasă la adresa PMP.

„Daţi în vileag de presă, au încercat ieri o dezinformare crasă la adresa PMP. De ciudă că proiectul lor legat de pensiile speciale, scris în grabă, pe genunchi, de nişte amatori, nu a fost votat pentru că era sortit eşecului, gânditorii de la USR-Minus s-au apucat de minţit şi s-au erijat din nou în părinţii ideii de eliminare a pensiilor speciale. Le reamintesc ca PMP a adunat peste un milion (1.000.000!!!) de semnături pentru susţinerea proiectului mai sus amintit. Dacă tot au furat ideea, trebuiau să fure naibii şi semnăturile, să se laude că au şi un milion de iscălituri. Sau... sau să nu ne mai furaţi proiectele şi ideile, ci sa le susţineţi în mod corect, prin vot în Parlamentul României. Când aţi furat ideea şi mesajul cu reducerea Parlamentului la 300 de capete, v-am amintit că cine fura azi un ou, mâine va fura un bou. Voi nu, că Batman... Poftim!”, a mai scris Romulus Iaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.