Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul de stat al Statelor Unite, Antony Blinken, a sosit în Israel

nbcnews.com
Antony Blinken

Secretarul de stat al Statelor Unite, Antony Blinken, a sosit în Israel, unde miercuri va avea întâlniri cu principalii oficiali guvernamentali pentru a face presiuni în favoarea unei "pauze umanitare" în Fâşia Gaza, pe fondul creşterii presiunilor la nivel internaţional pentru o stopare a conflictului din Gaza, informează Rador Radio România.

Miza discuțiilor pe care Antony Blinken le va purta la Tel Aviv este foarte mare și a devenit și mai mare după ce marți s-a aflat că Hamas a prezentat un răspuns la o propunere menită să asigure eliberarea ostaticilor rămași în Gaza și o încetare permanentă a luptelor din Gaza.

Antony Blinken a declarat marți că va discuta contrapropunerea cu oficialii israelieni. "Mai sunt încă multe de făcut, dar continuăm să credem că un acord este posibil și, într-adevăr, esențial. Și vom continua să lucrăm neîncetat pentru a-l obține", a declarat Antony Blinken marți, în cadrul unei conferințe de presă la Doha, în Qatar.

Secretarul american de stat se va întâlni cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, precum și cu oficiali-cheie din cabinetul de război israelian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.