Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul de stat Gheorghe Cârciu va efectua o vizită de lucru în Republica Italiană

facebook
Gheorghe Carciu

Secretarul de stat pentru românii de pretutindeni, Gheorghe Cârciu, va efectua, în perioada 20-22 mai 2022, o vizită de lucru în Republica Italiană. Agenda demnitarului român va cuprinde întrevederi cu reprezentanți ai mediului asociativ și cu membri ai cultelor.

Din dorința de a avea un dialog concret și deschis, având în vedere prezența semnificativă a comunității românești pe teritoriul italian, delegația DRP se va deplasa la Roma în prima parte a vizitei de lucru. Ambasada României în Republica Italiană va organiza o întrevedere între secretarul de stat și reprezentanții mediului asociativ românesc din Italia.

De asemenea, agenda delegației DRP va cuprinde o vizită în localitatea Pescara, regiunea Abruzzo. În acest sens, secretarul de stat Gheorghe Cârciu va participa la ceremonia de sfințire a bisericii de zid din cadrul parohiei ̎Sfântul și Dreptul Simeon și Sfânta Prorociță Ana”, un eveniment extrem de important pentru comunitatea românească din Italia, informează dprp.gov.ro.

La 01.01.2021, conform datelor Institutului Național de Statistică al Italiei, numărul total de cetățeni români rezidenți în Italia era de 1.137.728.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.