Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul de stat Vetuţa Stănescu este prima propunere pe lista PNL Hunedoara pentru Camera Deputaţilor

bursa.ro
Vetuta Stanescu

Secretarul de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Vetuţa Stănescu, deschide lista candidaţilor PNL Hunedoara pentru Camera Deputaţilor, în timp ce la Senat prima propunere a liberalilor este fostul prefect Vasilică Potecă, informează AGERPRES.

"Le mulţumesc colegilor din Biroul Politic Judeţean al PNL Hunedoara pentru încrederea şi onoarea pe care mi le-au acordat, votându-mă drept candidatul care va deschide lista PNL Hunedoara pentru Camera Deputaţilor, la viitoarele alegeri parlamentare. Este un vot care mă responsabilizează şi îi asigur pe colegii mei şi pe toţi hunedorenii că voi face tot ce depinde de mine pentru ca judeţul nostru să se schimbe în bine, iar calitatea vieţii locuitorilor de aici să fie mai bună", a declarat vineri Vetuţa Stănescu, ea fiind şi preşedinte interimar al organizaţiei judeţene PNL Hunedoara.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

Alături de Vetuţa Stănescu, lista candidaţilor la Camera Deputaţilor este completată pe locul doi de către fostul preşedinte al PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş, iar pe locul trei de primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui.

La Senat, pe locul doi al listei se află profesoara Lucica Muntean, iar pe locul al treilea medicul Ioan Dorin Petrui.

"Urmează o campanie electorală dificilă, dar am convingerea că alături de colegii mei din PNL Hunedoara vom reuşi să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor pe care hunedorenii şi le-au pus în noi", a notat preşedintele interimar al organizaţiei judeţene PNL Hunedoara pe pagina sa de socializare.

PNL Hunedoara a reuşit să obţină, la alegerile locale din 27 septembrie, 18,7% din totalul voturilor valabil exprimate pentru Consiliul Judeţean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.