Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general al Consiliului Europei, în vizită la Kiev

Consiliul-Europei

Secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, începe marti o vizita de doua zile la Kiev pentru a prezenta un nou plan de actiune pentru Ucraina si pentru convorbiri cu principalii oficiali din aceasta tara.

În prima zi a vizitei sale în capitala ucraineana, Thorbjorn Jagland va avea întrevederi cu presedintele Petro Porosenko, cu premierul Arseni Iateniuk, cu seful parlamentului ucrainean (Rada Suprema), Volodimir Groisman, cu ministrul de externe Pavlo Klimkin, precum si cu reprezentanti ai societatii civile ucrainene, dupa cum precizeaza un comunicat al Consiliului Europei.

Miercuri, Thorbjorn Jagland va prezenta la Kiev 'Planul de actiune pentru Ucraina pe anii 2015-2017', plan aprobat la sfârsitul lunii ianuarie de Comitetul Ministrilor Consiliului Europei. Documentul subliniaza faptul ca unul din obiectivele activitatii de cooperare între Consiliul Europei si Ucraina este de a ajuta fosta republica sovietica sa-si îndeplineasca angajamentele asumate în 1995, în momentul aderarii la organizatia paneuropeana. Planul de actiune prevede si serie de actiuni prioritare vizând alinierea legislatiei si institutiilor ucrainene la normele europene.

AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.