Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general al LPF: 'M-aş bucura ca ANAD să folosească jumătate din bugetul său pentru teste în Liga I'

www.sport.hotnews.ro
justin Stefan, secretar LPF

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat, joi, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu suporterii desfăşurată pe pagina oficială de Facebook a LPF, că s-ar bucura ca Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) să îşi folosească cel puţin jumătate din buget pentru a efectua teste antidoping în Liga I, potrivit Agerpres.

Ştefan i-a răspuns astfel preşedintelui ANAD, Cristian Balaj, cel care afirmase marţi că LPF nu a comandat niciodată controale antidoping la meciurile din Liga I.

Citește și: Documentul scăpat din interior! ‘Mizele ascunse’ ale lui Clotilde Armand

"Am văzut o declaraţie a preşedintelui ANAD, în sensul în care Liga Profesionistă de Fotbal nu a cerut controale antidoping şi că ar trebui să ceară mai multe controale. Eu îl apreciez foarte mult pe Cristi Balaj şi îi aduc aminte că Agenţia Naţională Anti-Doping are un buget pentru testări, aşa încât cred că poate folosi acel buget (n.r. - pentru teste în Liga I). Înţeleg că fotbalul este foarte vizibil. M-aş bucura să folosească cel puţin jumătate din acel buget pentru a face testări la fotbal. Îl aşteptăm să dea cât mai repede drumul la treabă pentru că, din punctul nostru de vedere, aceste testări nu fac altceva decât să crească prestigiul şi integritatea competiţiei Liga I", a spus Justin Ştefan.

La 2 februarie, preşedintele ANAD, Cristian Balaj, a declarat la postul Digisport că LPF nu a făcut comenzi pentru controale antidoping.

"Am fost la multe jocuri din Liga I şi din Liga a II-a. Dacă celelalte federaţii respectă legea şi fac controale şi comenzi pentru controale antidoping, trebuie să vă mărturisesc că LPF niciodată nu a făcut comandă pentru controale antidoping. Noi ne-am dus şi am sperat, având şi acest subiect despre care discutăm (n.r. - cazul de doping în care sunt implicaţi jucătorii echipei Astra Giurgiu, Kehinde Fatai, Takayuki Seto şi Alexandru Ioniţă)", afirma Balaj la postul citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.