Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PMP Eugen Tomac îndeamnă votanții din Chișinău să pună ștampila pe candidatul Andrei Năstase

Eugen Tomac SUA Donald Trump

Secretarul general al PMP, Eugen Tomac îndeamnă votanții din Chișinău să pună ștampila pe candidatul Andrei Năstase. După primul tur de scrutin, Ion Ceban a obţinut 40,97% din voturi și Andrei Năstase  32,12%.

„Pe lângă rezultatul spectaculos obținut de Andrei Năstase, Chișinăul a mai câștigat ceva important: un nou lider politic, și acela este Constantin Codreanu. Electoratul unionist are în jurul cui să se organizeze la viitoarele confruntări politice, pentru a consolida și a face mai credibil mesajul de Unire a R. Moldova cu România!

Este clar că cetățenii din Chișinău au vrut, la aceste anticipate, să-l sancționeze pe Plahotniuc pentru haosul și teroarea care bântuie R. Moldova. De aceea, au votat împotriva oligarhiei.

Unioniștilor din Chișinău, care au votat pentru Codreanu, trebuie să le mulțumim. Au dat o șansă unui nou vector politic de care R. Moldova are nevoie. Echipelor de la PUN și PLR care au muncit onest, de asemenea, le aduc sincere mulțumiri.

Pentru turul doi, unde scenariul de la prezidențiale se poate repeta, toată lumea, inclusiv unioniștii convinși, trebuie să iasă la vot și să-l susțină, fără rezerve, pe Andrei Năstase. Nici nu mai e nevoie de explicații sau interpretări. Votul este clar: împotriva Rusiei, împotriva aranjamentelor dintre Dodon și Plahotniuc”, a scris Eugen Tomac într-o postare pe Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.