Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general al PNL, înainte de consultările de la Cotroceni: 'Am observat un val de fake news în ultimele zile'

Inquam Photos / George Calin
Florin Citu PNL

Dan Vîlceanu, secretarul general al PNL, numește „fake news” zvonurile din ultimele două zile, referitoare la posibilitatea ca liberalii să susțină un alt premier în loc de Florin Cîțu. Fără să ofere detalii despre viitoare posibile alianței, Vîlceanu afirmă că soluția este un nou guvern în jurul PNL, condus de Cîțu.

Am observat un val de fake news în ultimele zile, inițiat de adversarii Partidului Național Liberal, şi aş vrea să reamintesc un lucru. Există o decizie asumată și votată în Partidul Național Liberal: propunerea de premier este președintele PNL.

România are nevoie urgentă de un guvern cu puteri depline, iar soluția este un nou guvern format în jurul Partidului Național Liberal, condus de Florin Cîţu.

Cred că și unii, și alții, trebuie să fim echilibrați, să dăm dovadă de responsabilitate. Responsabilitatea despre care a vorbit toată lumea, astăzi, la tribuna Parlamentului”, scrie Dan Vîlceanu pe Facebook.

Liberalii sunt chemaţi primii, la Palatul Cotroceni, pentru consultări în vederea formării viitorului guvern, potrivit programului anunţat de Administraţia Prezidenţială. Consultările vor avea loc joi.

Consultările au loc în contextul în care premierul desemnat Dacian Cioloș nu a fost învestit de Parlament în urma ședinței de miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.