Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: 'Am somat Guvernul României să nu mai fure încă o lună din alocaţia copiilor'

stiripesurse.ro
Robert Sighiartau

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat joi, la Buzău, că "PSD şi ALDE pe lângă faptul că au votat de trei ori împotrivă, după ce a trecut amendamentul privind majorarea alocaţiei pentru copii au avut grijă să tergiverseze cât pot de mult aplicarea acestui amendament, încât la o creştere a preţurilor de 20% şi la o inflaţie de 5%, majorarea să nu mai reprezinte aproape nimic", potrivit https://www.agerpres.ro/.

Citește și: Orange, Telekom, Vodafone și UPC România se aliază! Ce vor să declanșeze

Secretarul general al PNL a adăugat că nu se lasă "până nu vede trecut şi proiectul de indexare a alocaţiei pentru copii cu rata inflaţiei", care "este blocat de majoritatea actuală în Comisia de muncă''.

Citește și: Lovitură pentru Opoziție! Sondaj devastator

"Inflaţia a crescut prin măsurile lor de majorare a preţurilor, creşterea accizelor la combustibil şi alte taxe pe care vor să le introducă, iar copiii în mod real beneficiază de o alocaţie cu mult mai mică, la o creştere a preţurilor cu 20% şi la o inflaţie de 5%, majorarea alocaţiei pentru copii nu mai reprezintă aproape nimic", a concluzionat parlamentarul liberal.

Citește și: A fost făcut public! Cine ar fi făcut, de fapt, poza în care Laura Codruța Kovesi ar fi în crama lui Sebastian Ghiță

Parlamentarul liberal a reiterat că "ei trebuiau să dea ordonanţă de urgenţă de la 1 martie, astfel încât alocaţia copiilor să crească, iar bugetul a fost adoptat şi alocaţia încă nu a fost majorată".

Citește și: Orange, Telekom, Vodafone și UPC România se aliază! Ce vor să declanșeze

"Am somat Guvernul României să dea ordonanţă de urgenţă astfel încât toţi copiii României să beneficieze de alocaţia majorată din luna martie, nu din luna aprilie, să nu mai fure încă o lună din alocaţia copiilor", a mai declarat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.