Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general al PSD, avertisment după vot: 'După 30 de ani, un lucru periculos pentru democraţie - să dai puterea unei singure persoane'/ VIDEO

Facebook
Paul Stănescu

Secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru salarii şi pensii mai bune, pentru siguranţa locurilor de muncă, cât şi pentru sănătatea oamenilor. Stănescu i-a îndemnat pe cetăţeni să se prezinte la vot.

"Am votat astăzi pentru salarii şi pensii mai bune, pentru copiii noştri, pentru siguranţa locurilor de muncă, pentru agricultorii noştri şi, nu în ultimul rând, pentru sănătatea oamenilor, care este primordială în această perioadă de criză sanitară. Îi rog pe toţi românii să vină la vot şi să respecte normele de siguranţă, pentru că acest vot devine foarte important, după 30 de ani, după 22 decembrie 1989, un lucru periculos pentru democraţie - să dai puterea unei singure persoane. De aceea, dragi români, eu vă rog să veniţi la vot şi să votaţi", a spus Stănescu.

Stănescu a votat la o secţie de la Colegiul "Ion Minulescu" din municipiul Slatina. El candidează pentru un nou mandat de senator, fiind primul pe lista pe PSD pentru Senat în judeţul Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.