Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretomanie - Ducii de Sussex refuză să facă public certificatul de naştere al fiului lor

bebe meghan markle

Ducii Harry şi Meghan de Sussex refuză să facă public certificatul de naştere al fiului lor, Archie Harrison, născut pe 6 mai, încălcând, astfel, o altă tradiţie regală, potrivit The Telegraph, scrie Mediafax.

Documentul, în care se precizează locul naşterii lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor, va fi înregistrat la un oficiu de stare civilă din Windsor, dar nu va fi făcut public.

Spre deosebire de ducii de Sussex, ducii William şi Catherine de Cambridge au făcut publice certificatele de naştere ale celor trei copii ai lor - prinţii George şi Louis şi prinţesa Charlotte.

Ducesa Meghan şi prinţul Harry sunt foarte hotărâţi însă să păstreze secrete informaţiile despre naşterea primului lor copil.

Documentul prin care se anunța venirea pe lume a copilului - afișat în fața palatului Buckingham, reședința oficială a reginei Elizabeth a II-a, potrivit tradiției - a fost semnat de monarh în persoană și nu de medicii care au asistat la naștere.

Citește și: Vizita Papei, prilej de afaceri : Un apartament se închiriază cu 1.000 de euro

Nu se știe deocamdată unde a născut ducesa, se știe doar că prințul Harry a asistat la venirea pe lume a fiului său, însă există zvonuri că Meghan a fost internată în Spitalul Portland din Londra. Spitalul a fost preferat în trecut de vedete precum actrița Liz Hurley, Jools Oliver, soția maestrului bucătar Jamie Oliver, și de ducesa Sarah de York. Saloanele VIP pentru mamă și copil din acest spital costă aproximativ 37.000 de dolari pe noapte.

Primul copil al ducilor de Sussex a fost prezentat publicului la două zile după naștere, într-o întâlnire cu presa care a avut loc la castelul Windsor.

Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.