Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretomanie la Moscova: Duma de Stat a Rusiei nu mai transmite în direct sesiunile plenare pe o perioadă nedeterminată

meclis.gov.az
duma de stat

Duma de Stat a Rusiei a încetat pentru o perioadă nedeterminată să mai transmită în direct sesiunile plenare pentru a proteja informaţiile de ”inamicul nostru”, a declarat marţi un deputat rus, în timp ce Camera inferioară a Parlamentului dezbătea subiecte legate de războiul din Ucraina, relatează Reuteres, potrivit news.ro.

”Acele întrebări care necesită discuţii sensibile într-un cerc profesional restrâns nu ar trebui să fie proprietatea inamicului nostru”, a declarat Vladimir Vasilyiev, şeful partidului dominant Rusia Unită, pentru postul de ştiri militare Zvezda TV.

Astfel, sesiunea plenară de marţi nu a fost transmisă în direct pe site-ul Dumei sau pe reţelele sociale. Deputaţii au analizat un raport al vicepremierului Marat Khusnullin privind procesul de mutare a civililor în Rusia din regiunea ucraineană Herson, ocupată de ruşi, unde forţele ucrainene poartă o contraofensivă.

De asemenea, Google a blocat contul de YouTube ale Consiliului Federaţiei Ruse, care avea aproximativ 200.000 de abonaţi şi conţinea aproximativ 20.000 de videoclipuri, potrivit agenţiei de presă Interfax.

Roskomnadzor, organul rus de supraveghere a telecomunicaţiilor, a cerut companiei Google să restabilească imediat conturile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.