Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretul curățeniei fără praf: Ingredientul uimitor pentru geamuri care costă doar 2 Lei

shutterstock.com
curatenie geamuri

În ultima vreme, pe platformele de socializare, sfaturile și recomandările pentru întreținerea casei au devenit tot mai numeroase în mediul online. În timp ce unele sunt simple și ușor de pus în practică, altele par mai complicate, necesitând ingrediente greu de găsit, iar rezultatele nu întotdeauna sunt conforme cu promisiunile.

Cu toate acestea, în unele cazuri, descoperirile perfecte pot fi făcute. Acest lucru s-a întâmplat în cazul unei femei curioase care căuta un truc simplu pentru a curăța geamurile fără prea mult efort. Răspunsul neașteptat? Surprinzătorul praf de copt.

Praful de copt, ideal pentru spălarea geamurilor

Deși este în mod obișnuit utilizat în bucătărie, acest produs, compus din bicarbonat de sodiu și bitartrat de potasiu, demonstrează versatilitate și în alte domenii, inclusiv în întreținerea locuinței.

Nu doar că este eficient, dar este și ușor de utilizat. Doar trebuie să dizolvi un pliculeț într-un litru de apă și să ștergi geamurile cu soluția obținută. Veți observa că praful și urmele de murdărie se dizolvă instantaneu de pe suprafețele lucioase.

Pe lângă utilizarea pentru geamuri, praf de copt poate fi folosit și în baie pentru a elimina depunerile din vasul de toaletă.

Trebuie doar să presărați pulberea peste zona afectată și să frecați bine cu peria de toaletă. Rezultatele sunt imediate, iar calcarul începe să se topească după doar câteva mișcări.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.