Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretul dureros ascuns de Anamaria Prodan: Tatăl ei a rămas orfan la cinci ani de zile, iar la 14 ani muncea sticlar

gsp.ro
Anamaria Prodan

Despre viața Anamariei Prodan se știu extrem de multe lucruri, însă unele secrete au fost bine păstrate. A fost de mică vedetă, fiind fiica Ionelei Prodan, una din cele mai mari cântărețe de muzică populară din România. Sexy impresara a avut un reality show, pe vremea când era căsătorită cu Laurențiu Reghecampf. A făcut primii bani vânzând bomboane la automat în SUA, după cum chiar ea a dezvăluit, iar acum face bani practic din orice. E impresar sportiv, are afaceri în domeniul imobiliarelor, iar companiile îi contractează serviciile pentru a le promova produsele.

Fără doar și poate, în ultimul an, despărțirea Anamariei de Laurențiu Reghecampf a ținut prima pagină a ziarelor. A fost o lovitură dură pentru impresară, însă aceasta a declarat public că și-a revenit spectaculos pentru copiii ei, pentru care vrea să fie model. Puțini știu însă că tăria Anamariei Prodan e o trăsătură genetică. Dacă despre mama ei românii știu multe lucruri, povestea avocatului Traian Tănase, tatăl ei, este una demnă de film! Ea a fost dezvăluită de sora Anamariei, pentru presa din SUA.

„Tatăl meu a fost greu încercat de-a lungul vieții. A rămas orfan la 5 ani, iar când avea 14 ani s-a angajat într-o sticlărie pentru a câștiga bani de școală. La 30 de ani era deja un avocat de succes și mi-a transmis importanța familiei, a muncii și a proprietăților.

Eram foarte mică atunci când a început să mă ducă la vernisaje, la teatru sau la magazine cu antichități. Ceea ce m-a învățat el legat de investițiile imobiliare a fost decisiv privind interesele mele ulterioare. La 20 de ani am ales să mă mut în Statele Unite ale Americii, unde am devenit agent imobiliar”, a povestit sora Anamariei Prodan, Anca Savelio, pentru jurnaliștii de la San Diego Voyager, conform wowbiz. Deși nu a vorbit public despre acest lucru, Anamaria Prodan a declarat mereu că tatăl ei a fost un părinte model care i-a insuflat o disciplină demnă de un soldat.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.