Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretul prin care poți obține un semnal mai bun la telefon

playtech.ro
semnal telefon

Atunci când ai semnal prost la telefon, poţi încerca un truc foarte simplu propus de TikToker-ul Scott Polderman. În cel mai recent videoclip al său, Polderman a împărtășit un truc care îi poate ajuta pe oameni să obțină un semnal mai bun, mai ales atunci când sunt în călătorie. Iar metoda nu poate fi mai simplă – tot ce trebuie să faci este să activezi și să dezactivezi modul avion.

În interiorul iPhone, un modem se conectează la rețelele de telefonie mobilă din apropiere pentru a-i oferi un semnal. Telefonul efectuează automat verificări intermitente pentru a vedea dacă există o rețea mai bună la care să se conecteze. Acest lucru consumă foarte multă energie din baterie, așa că face acest lucru doar din când în când, anunță gadgetreport.ro.

Dar activarea și dezactivarea modului avion forțează telefonul să caute o nouă rețea și un semnal mai bun. În videoclip, Polderman a spus: „Trageți cu degetul din dreapta sus spre stânga jos pentru a deschide centrul de control. Dacă nu aveți un semnal bun, dați clic pe modul avion, iar telefonul va fi forțat să găsească o nouă rețea și să se reseteze.” În comentarii, Polderman a clarificat: „Este posibil să nu vedeți o schimbare dacă stați acasă. Funcționează atunci când călătorești de la un imobil la altul”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.