Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretul Simonei Halep - Cum s-a menținut în Top 10 în ultimii 7 ani

captura TV
Simona Halep

Simona Halep a fost întrebată, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Melbourne, cum a reuşit să se menţină în Top 10 WTA în ultimii 7 ani, iar jucătoarea română a răspuns că în ultimul timp consideră tenisul ca fiind un job, deşi are pasiunea şi plăcere pentru acest sport, notează news.ro.

"Am fost foarte concentrată pe job-ul meu, pentru că aşa îi spun, deşi este plin de pasiune şi plăcere pentru acest sport. Nu am făcut nimic rău în legătură cu tenisul, am fost foarte profesionistă şi cred că am muncit foarte mult pentru ce am realizat până acum. Când eram copil, era mai distractiv, era ceva nou în fiecare zi, dar în ultimii 5-7 ani pot spune că este un job, chiar dacă am şi pasiunea care mă menţine vie în acest sport", a declarat Halep.

Citește și: Florin Roman îl pune la punct pe Claudiu Năsui: ‘Nu poți să conduci o țară doar prin postări pe Facebook. Vă recomand o cafea tare și rezolvați această problemă’

Românca a mai spus că îi plac toate trofeele, chiar şi cele primite pentru locul 2 la un turneu. "Trofeele le ţin la un loc în casa părinţilor mei, nu le am în casa mea de la Bucureşti, dar le ţin pe toate, chiar şi pe cele pentru locul 2, îmi plac toate", a precizat sportiva din Constanţa.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, în primul tur al Australian Open, cu australianca Lizette Cabrera, locul 140 WTA, beneficiară a unui wild card.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.