Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretul soţiei premierului Cioloş: Cu ce se ocupă franţuzoaica Valerie / FOTO

Secretul soţiei premierului Dacian Cioloş. Nimeni nu a ştiut până acum cu ce se ocupă partenera de viaţă a şefului de la Palatul Victoria. Frantuzoaica Valerie este o activista feminista! Premierul Dacian Ciolos este casatorit de 15 ani cu o frantuzoaica get-beget, care insa, de dragul sotului, a dat tara natala pe Romania. Familia Ciolos locuieste in Romania, iar Valerie Ciolos-Villemin vorbeste romaneste foarte bine.

Citeşte şi: Lovitură dură pentru cel mai bogat român: Procurorii vor să-l 'îngroape'

Despre sotia premierului se stiu foarte putine lucruri. Ciolos a spus ca s-au cunoscut la facultate in Franta, amandoi avand specializare in agricultura. Insa, in momentul in care el a fost numit la Comisia Europeana, ea a renuntat la cariera. Intr-un interviu acordat de Dacian Ciolos imediat dupa numirea sa in functia de premier, acesta a precizat: "Pentru ca sunt niste reguli de integritate la Comisia Europeana, am fost in situatia in care si eu, si sotia, avand aceeasi profesie, ca sa nu fie conflict de interese, ea nu a putut sa lucreze in domeniul in care s-a pregatit, asa ca si-a activat o pasiune mai veche, s-a apucat de muzica. Stiu ca pentru ea a fost un sacrificiu, dar ce am facut pana acum, am facut impreuna", a declarat Dacian Ciolos.

Citeşte şi: Mega-operaţiune a procurorilor: 20 de reţineri într-un dosar

In ultimele luni, Valerie Ciolos chiar a fost filmata cantand la doua manifestari caritabile de la Alba Iulia. Sotia premierului participa mereu la actiunile “Academiei Doamnelor”, o organizatie din Alba Iulia, care militeaza pentru drepturile femeilor si construirea carierelor profesionale ale acestora.

Cu doar cateva zile inainte ca sotul ei sa fie numit premier, Valerie Ciolos a participat la inaugurarea Centrului de Resurse al “Academiei Doamnelor”, alaturi de mai multe personalitati, printre acestea aflandu-se Andreea Esca si Principesa Maria. Sotia premierului a tinut si un discurs. Iar in urma cu cateva zile, a participat la un alt eveniment organizat de “academia Doamnelor” - la acesta insa a vorbit despre calitatea sa de sotie a premierului Romaniei si a cantat, inconjurata de copii.

Vezi şi: Percheziţii la şcoli de şoferi şi o instituţie publică. Zeci de persoane vizate

"Stiti, a fi sotia unui domn cu functie nu este ceva care sa stii de la nastere, inveti pe parcurs si e efectiv mult, mult de invatat. Ma bucur sa vad ca aici nu asteptati guvernul sa va rezolvati toate problemele, ca ati inteles ca fiecare avem putere in mana noastra, avem ceva aici si putem face, prin voluntariat, prin munca pe care o facem in fiecare zi intr-un mod profesional, cand spunem adevarul, cand alegem adevarul fata de minciuna, cand alegem sa fim corecti, avem putere enorma. Si asta o sa fie schimbarea, nu altceva. Asa ca va multumesc din suflet pentru exemplul pe care ni-l dati si sperante ca se poate face ceva oriunde suntem. Multumesc foarte mult. Ma simt si eu parte din comunitatea aceasta, Alba Iulia", a declarat sotia premierului la Gala “Micul Print”, spun cei de la wowbiz.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ: Ce a decis Guvernul în problema ciobanilor

 

content-image

 

content-image

 

content-image

 

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.