Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretul unui plan-fulger PSD în Parlament

camera-deputatilor

Deputatii si senatorii au fost convocati, martea viitoare, intr-un plen comun pentru modificarea Statutului parlamentarilor in sensul in care ridicara imunitatii senatorilor si deputatilor sa se poata face cu majoritatea voturilor celor prezenti. Planul este ca PSD sa lase fara obiect sedinta CCR din 8 aprilie, cand se va judeca contestatia liberalilor in cazul Dan Sova, spune senatorul PNL Cristian Bodea.

"Marți va avea loc un plen al Senatului și un plen comun al celor două camere ale Parlamentului, convocat aseară ”pe șest”, ”peste noapte”. De ce? De ce nu se putea face acest plen comun miercuri, când deputații veneau oricum? Pentru că miercuri se judecă la CCR contestația PNL. Deci planul celor de la PSD este de a intra în constituționalitate, în legalitate, până la judecarea contestației depusă de PNL. Scopul, este de a lăsa fără obiect această contestație. Miercuri dimineața se publică în Monitorul Oficial modificarea la statut,  intrarea în legalitate, iar CCR va trebui, probabil, să constate că nu mai are obiect această contestație a noastră", a explicat senatorul PNL intr-o conferinta de presa.

"Prin asta, PSD crede că va înregistra o victorie. Dar se înșeală. PSD nu înregistrează nicio victorie, PSD își recunoaște doar mârșăvia făcută la votul pentru încuviințarea cererii de arestare a senatorului Dan Șova. PSD recunoaște  că președintele Senatului a luat decizii neconstituționeale, prin stabilirea majorității prin care se calculează rezultatul votului pentru Dan Șova . PSD recunoaște că a acționat împotriva Constituției", a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.