Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secția de boli infecțioase a unui spital dedicat pacienților cu COVID-19 are un singur medic... pensionar

Europa FM
doctor medic spital

Secția de boli infecțioase a Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat - spital suport pentru pacienții cu noul COVID-19 - funcționează cu un singur medic, și acela pensionar. Secția a mai avut un alt medic angajat, dar i s-a desfăcut contractul acum o lună.

Managerul Spitalului Municipal Râmnicu Sarat, Adrian Danielescu, a declarat pentru MEDIAFAX că Secția de boli infecțioase, care are 40 de paturi, funcționează cu un medic, și acela pensionar.

Citește și: Producătorii de medicamente: Rugăm populația să renunțe la obiceiul de a stoca medicamente, oricare ar fi acestea .

„Funcționăm cu un singur medic ieșit la pensie. Acum o lună, celălalt medic și-a dat demisia într-o zi de miercuri sau de joi, luni a revenit și miercuri a venit apoi și a zis că nu mai vine. Nu are legătură cu faptul că spitalul a fost declarat suport COVID. S-a întâmplat până să fim nominalizați. Nu a mai venit”, a spus managerul Spitalului Municipal Râmnicu Sarat.

Potrivit acestuia, s-a luat decizia desfacerii contractului de muncă al medicului respectiv, pe linie disciplinară, având în vedere că oficial, nu a înaintat nicio hârtie.

Citește și: Ministrul Finanțelor: ‘Să știți că avem timp de reforme. Bineînțeles, că aparatul public este ineficient’

Adrian Danielescu a adăugat că, după ce spitalul pe care-l conduce a fost desemnat ca suport pentru pacienții cu noul coronavirus, ar mai avea nevoie de 3 medici ATI și trei infecționiști, pe lângă alți doctori cu alte specializări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.