Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean Târgovişte va fi extinsă cu fonduri din bugetul CJ Dâmboviţa

cardiologie

Secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean Târgovişte va fi extinsă, investiţia de aproximativ 6,5 milioane de lei fiind susţinută bugetul Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, a anunţat, miercuri, preşedintele instituţiei, Corneliu Ştefan.

"Astăzi (miercuri, n.r.), am semnat contractul pentru execuţia lucrărilor de extindere a Secţiei Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Investiţia se ridică la aproximativ 6.500.000 de lei şi este finanţată, în totalitate, din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa", precizează, într-o postare pe Facebook, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Secţia de Cardiologie va fi dotată şi cu un aparat angiograf.

"Odată pus în funcţiune aparatul angiograf, pacienţii nu vor mai fi transferaţi, cu ambulanţa sau elicopterul, către spitale din Bucureşti. În acest fel, intervenţiile se vor face mult mai rapid aici, la Târgovişte", susţine Corneliu Ştefan, potrivit Agerpres.

Noul corp de clădire al Secţiei de Cardiologie va avea aproape 450 de metri pătraţi şi va cuprinde sala unde va funcţiona aparatul angiograf, o cameră tehnică, cabinet medici, vestiare, spaţii pre şi post operatorii, depozit deşeuri medicale.

"Extinderea Secţiei de Cardiologie este cel de-al treilea proiect pe care îl implementăm la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. În momentul de faţă, se mai lucrează la extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe, dar şi la construirea unui nou ambulatoriu de specialitate. Valoarea celor trei investiţii se ridică la aproximativ 32 de milioane de lei", arată CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.