Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectorul 1, în continuare sub gunoaie - Cu staţiile de sortare blocate, Romprest cere autorităţilor soluţii/ DOCUMENT

Romprest

Sectorul 1 este în continuare sufocat de gunoaie, la câteva zile după ce prefectul Capitalei anunţa că a fost găsită soluţia deblocării staţiilor de sortare, prin plata facturilor către acestea direct de către Primăria Sectorului 1. Până la acest moment, această plată nu a fost efectuată, se arată într-o adresa transmisă de Romprest autorităţilor competente, şi autospecialele de colectare a gunoiului stau pline fără a putea prelua sacii lăsaţi pe străzi.

Romprest solicită găsirea rapidă a unei soluţii pentru ca serviciul de salubritate să poată fi prestat în rest de continuitate.

"Vă informăm, de asemenea, că, până la această oră, operatorii de sortare agreaţi nu au trimis către Romprest nicio notificare oficială de reluare a activităţii de sortare-tratare, în urma materializării soluţiei găsită de către speciliştii Primăriei şi sortatori, aşa după cum a fost anunţat public prin declaraţia din data de 10.06.2021 preluată pe site-ul Primăriei Cectorului 1.

Având în vedere aceste circumstanţe independente de voinţa Romprest, operatorul fiind înlăturat de la aceste discuţii, şi lipsa de acţiune a autorităţii, ne vedem obligaţi să adaptăm activitatea de colectare la capacitatea limitată de preluare a staţiilor de sortare care nu au blocat încă accesul Companiei noastre.

Într-o astfel de situaţie, Romprest solicită autorităţilor competente să analizeze şi să ne comunice de urgenţă cum trebuie să procedăm astfel încât să fie respectate toate prevederile legale în ceea ce priveşte protecţia mediului şi să fie evitată alterare stării de curăţenie, a confortului cetăţenilor, cu posibile consecinţe asupra sănătăţii publice", se arată în adresa Romprest.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.