Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectorul 2, campion în simplificarea procedurilor de autorizare a firmelor

Primaria Sectorului 2
Dan Cristian Popescu

Viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu a reușit trecerea prin Consiliu a unui proiect extrem de util pentru firmele care activează în domeniul restaurante, baruri și alte activități de servire a băuturilor și alte activități recreative și distractive.

Citește și: Primăria Capitalei continuă să finanțeze Catedrala Mântuirii Neamului - Anul acesta va aloca 20 de milioane de lei

La inițiativa sa, dar cu proteste din partea consilierilor PSD și USR, agenții economici vor obține mai rapid autorizația privind desfășurarea activităților mai sus menționate, iar întreaga documentație pentru obținerea autorizației se va putea depune și on-line.

La ședința consiliului local din 29 martie a fost prezent și un reprezentant HORA (Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România), care a susținut necesitatea simplificării procedurilor. De asemenea, dânsul a făcut referire la relația pe care antreprenorii o au cu viceprimarul Dan Cristian Popescu și care a creat situația de acum, când sectorul 2 este un exemplu de bune practici în acest domeniu, al transparenței și debirocratizării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.