Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sectorul 4, punctul fierbinte al distracţiei pentru copiii din Bucureşti, în acest weekend

stiripesurse.ro
petrecere copii

De mâine până duminică, Sectorul 4 se află în sărbătoare!, anunţă primăria sectorului.

"Începem distracția de Ziua Copilului, într-un cadru de basm, în care personajele de desene animate și totodată, eroi ai copilăriei vor împânzi Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 și îi vor angrena pe micuții ce vor fi aduși la joacă de părinții și de buncii lor, într-o multitudine de ateliere și de jocuri menite să le stimuleze creativitatea și să le transforme ziua într-una excepțională!

Spre seară, va fi rândul părinților să-și încarce bateriile cu o serie de concerte live, susținute de artiști precum Amna, Mirabela Dauer, Jo, Corina și Connect-R. Ziua se va încheia cu un super spectacol susținut de Carla’s Dreams.

Povestea zilelor sectorului 4 va continua și sâmbătă. În prima parte a zilei, vedete vor fi, în mod evident, copiii! Aceștia vor aprofunda, împreună cu personajele lor preferate, jocurile de rol și de îndemânare începute vineri.

De la orele 16.00 însă, în paralel cu distracția celor mici, va debuta maratonul de concerte dedicat adolescenților, pentru care au fost pregătite recitaluri ale unor artiști de renume. Pe scenă vor urca Cobzality, Nicole Cherry, Ioana Ignat, Lora și Fly Project! Alături de ei, vor mai performa și alte două nume grele ale muzicii românești: Monica Anghel și Holograf!

Ziua de duminică este dedicată și sportului în aer liber. Zeci de biciclisti de toate vârstele sunt așteptati începând cu orele 10:00 pe esplanada din Parcul Orașelul Copiilor, pentru a lua startul la cea mai frumoasă paradă dedicată lor, organizată de comunitatea Adevărații VeloPrieteni. Evenimentul, destinat copiilor dar și părinților, își propune să-i încurajeze pe cei mici să folosească bicicleta cât mai des, alături de familie și de prieteni.

Apoi, distracția se va muta la scena din Parcul Lumea Copiilor unde programul va debuta cu un spectacol de folclor autentic susținut de interpreți din toate colțurile tării. Lor li se vor alătura unii dintre cei mai iubiți artiști, precum Corina Chiriac, Fuego, Andreea Bălan sau FreeStay.

Seara va fi dedicată extravaganței, întrucât începând cu orele 21.45 Delia promite un show de zile mari. Evenimentul, al cărui partener media este București FM, se va încheia cu un spectaculos foc de artificii", transmite administraţia Sectorului 4.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.